Luč miru iz Betlehema

Trstenik
18.12.2020

LUČ MIRU Z BETLEHEMA

"Naš svet je povsem isti kot včeraj, ta čas je le pokazal, kakšen je v resnici. Daleč smo si, že dolgo, in si od strahu ne upamo priti bližje. Zato vam prinašamo luč, saj je luč tista, ki ogreje, tista, ki pomiri, tista, ki nas drug drugemu približa. Ko namreč v temi nekomu osvetli obraz, ta ni več strah, ampak človek. Zato vam prinašamo Luč, ki se je v Božiču spustila med nas. To je naš korak bližje vam v teh mrzlih časih. Želimo vam dati to Luč, želimo vam biti ljudje. Sprejmite jo od nas in jo nesite naprej. Naredite tudi vi korak bližje ljudem, nikogar ne pustite samega, poiščite način, da jim pokažete bližino. Ljubezen je iznajdljiva in bo našla pot. Prižgimo luč. Obdržimo bližino!"

Luč miru iz Betlehema bomo letos prinesli tako kot vsako leto, vendar je k vam že prispela neopazno. Čaka vas v župnijski cerkvi. Na voljo za prevzem vam bo v času, ko imate odprte cerkve (čas obhajil, ...). 

Če želite pa nam lahko tudi pišete na preddvor1@gmail.com, kjer se lahko dogovorite za brezkontaktno dostavo na dom, ki bo v sredo 23. 12. 

Plamen vam bo na voljo vsaj do Božiča. Prevzemna mesta si lahko ogledate na FB strani Preddvor 1.

Prostovoljni prispevki, ko jih bomo zbrali bodo namenjeni neprofitni organizaciji Lunina vila, združenju Lebanese Girl Scout Association in dobrodelnemu Skladu sv. Lucije.

Hvala, ker z nami prižigate bližino! Lepe blagoslovljene praznike! 

--------------------------------------------------------

Dobimo se na Zoomu ob 18:00:

https://arnes-si.zoom.us/j/97734167485

Meeting ID: 977 3416 7485